sadf sadf .

sadf

تحقیق درباره کره

↓↓   لینک   دانلود   و   خرید   پایین   توضیحات   ↓↓ فرمت   فایل :  word    ( قابل   ویرایش   و   آماده   پرینت ) تعداد   صفحات :14     قسمتی   از   متن   فایل   دانلودی : طعم دهنده های کره: گرچه بیش لز 120 ترکیب مختلف در طعم بخشیدن به کره سهم دارند اما از میان این ترکیبات اسید های چرب  متیل کتون ها، دی استیل ها، دی متیل سولفید ها و لاکتون ها از بقیه مهم ...


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۳۵:۱۷ توسط:sdfsdf موضوع: نظرات (0)